Сериалы что посмотреть HBO

7 найкращих міні-серіалів HBO, які ти «проковтнеш» за день

Сейчас читают: 361
cosmo.com.ua

Днями ми ділилися з тобою найкращими міні-серіалами Netflix, які можна подивитися за декілька днів. Сьогоднішня ж добірка присвячена найбільш захопллючим та сильним коротким серіалам HBO.

Обирай будь-який та вмикай — впевнені, кожен з них не відпустить тебе до останньої серії.  Гострі предмети, 2018 (Sharp Objects) Кореспондентка Каміла Паркер повертається в рідне місто, щоб зробити репортаж про місцевого серійного маніяка, що вбив двох маленьких дівчаток.

У процесі розслідування головна героїня намагається розплутати не тільки злочини, а й власне минуле.  Мілдрес Пірс, 2011 (Mildred Pierce) В центрі сюжету — домогосподарка Мілдрес Пірс, яку покинув чоловік.

Незважаючи на складнощі, вона робить все можливе, щоб налагодити власне життя та життя своїх дітей.  Одного разу вночі, 2016 (The Night Of) Після гучної вечірки та бурхливої ночі опісля молодий пакистанець Назір прокидається та виявляє, що його нова подружка...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA