что посмотреть фильмы День святого Валентина

7 легких романтичних фільмів, які варто подивитися в День святого Валентина

Сейчас читают: 841
cosmo.com.ua

Передивилася всі трилери та детективи, а в День святого Валентина хочеш чогось легкого, веселого та романтичного? Тоді наша добірка якраз для тебе.

Обирай будь-який, наливай собі келих вина та насолоджуйся! «День Святого Валентина», 2010  (Valentine`s Day) Романтичний альманах, створений режисером фільму «Красуня», розповідає нам історії простих людей, що мріють зустріти своє кохання напередодні Дня святого Валентина.

Безліч веселих сцен, непередбачуваних знайомств, випадкових побачень та романтики — якраз те, що треба перед Днем всіх закоханих. «Як кохатися по-англійськи», 2014 (Some Kind of Beautiful) Професор Кембриджського університету Річард Хейг вирішує покінчити з численними романами та одружитися з молодою студенткою.

Та як складеться їх сімейне життя? І що пов’язує головного героя з сестрою його обраниці? «Римські побачення», 2015 (All Roads Lead to Rome) Меггі з донькою вирушають у подорож до романтичного тосканського містечка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA