Психология советы свадьба

3 міфи про секс після весілля, які психологи вважають шкідливими

Сейчас читают: 513
liza.ua

Ми взялися за непросту задачу: зруйнувати міфи про секс після весілля, які стали частиною стереотипного мислення багатьох наречених.Після вступу в шлюб вас чекає секс за розкладом: це не так спонтанно і хвилююче, як у вільних відносинах.Ви починаєте жити разом, у кожного з вас — свій графік, своя робота, свої життєві принципи і правила.

Існують моменти, де сфери вашого життя перетинаються — і саме в цих областях перетину відбувається контакт. Він може бути зоровим, тактильним, аудіальним або фізичним.Будьте готові: в вашому житті траплятимуться такі дні, коли складно викроїти час на секс.Шлюб — це не життя в казці, коли ви щодня проводите разом і очей один з одного не спускає.

Швидше навпаки: у вас з’явиться бажання час від часу спати окремо, проводити вечори самостійно і приділяти увагу розвитку своєї особистості.

Психологи стверджують, що після шлюбу деякі моменти в сексі будуть автоматично загублені:«Секс після весілля — такий же, як і до весілля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA