Сша county Story Сериалы что посмотреть Соня Плакидюк Сша county Story

Що подивитися на вихідних: 5 серіалів, які затягують не на жарт

Сейчас читают: 402
cosmo.com.ua

Плануєш провести останні зимові вихідні за цікавим серіалом, але не можеш знайти достойний варіант? Пропонуємо звернути увагу на улюблені серіали Соні Плакидюк.

Fashion&celebrity-фотограф та експерт реаліті «Супер Топ-модель по-українськи», яке показував Новий канал, попереджає: вони затягують не на жарт! «Американська історія жахів» (American Horror Story) Цей популярний американський серіал-антологія Раяна Мерфі та Бреда Фелчака вже став легендою у своєму жанрі.

Кожен сезон показує різних персонажів, сюжет розгортається в різних локаціях. І, як можна здогадатися з назви, історії ці досить моторошні –— життя в будинку з привидами, робота готелю з надприродними гостями та не тільки.  «Чому жінки вбивають» (Why Women Kill) Серіал про трьох жінок, які живуть в одному й тому ж будинку в різний час.

Кожна з них перебуває у щасливому шлюбі, але до певного часу. Рано чи пізно всі героїні стикаються зі зрадами, які в результаті призводять до вбивств. «Я обожнюю серіал «Відчайдушні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA