люди контакт характер

Завжди замало. Які принципи функціонування мозку лежать в основі нав’язливого споживання

Сейчас читают: 359
womo.ua

Джудіт Ґрізел мала досвід вживання наркотиків під час навчання у коледжі. Вона доклала багато зусиль, щоби усвідомити, що її залежність є проблемою біологічною й вона здатна її розв’язати.

Після двадцяти п’яти років роботи неврологом вона написала книжку, яка стала підсумком всього, що Джудіт дізналася про залежність.

Вона розповідає, як люди, подібні до неї, відрізняються ще до прийняття першого наркотику і щó наркотичні речовини роблять із нашими мізками.   «Універсальність вживання наркотиків у тваринному царстві декого наводить на думку, що це може відображати базовий біологічний потяг, такий само, як до їжі, чи сексу», – пише професорка психології  Джудіт Ґрізел.

До залежності можуть вести стільки шляхів, скільки є узалежнених, проте є загальні принципи функціонування мозку, які лежать в основі нав’язливого споживання. «Я писала цю книжку з метою розповісти про ці принципи й таким чином пролити світло на біологічний глухий кут, який без кінця змушує вживати дедалі більше

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA