люди

Рання сивина: які причини та що з цим робити

Сейчас читают: 100
hochu.ua

Рання сивина — одна з глобальних проблем жіночої половини населення, проте деякі чоловіки теж не менше комплексують з цього приводу.

Поява сивого волосся у молодому віці тягне за собою не тільки погіршення естетичного вигляду, але і може свідчити про багато порушень роботи внутрішніх органів.Лікарі порталу в цій статті розкажуть про фізіологічні процеси появи сивини, патологічні причини раннього посивіння, а також методи діагностики.Раніше вважали, що сивина — показник зрілості, мудрості у літніх людей.

На сьогодні відомо, що забарвлення волосся людини залежить від кількісного складу гранульованого і дифузного пігментів в фолікулах.

Перший тип пігментів (еумеланін) коричневого кольору, подовженої форми, а другий (феомеланин) — жовтий, більш округлої форми.Для утворення натурального відтінку волосся поєднується обидва пігменти, однак в різному співвідношенні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA