Ян Зінкевич Кузьма Скрябін Нео Ян Зінкевич Кузьма Скрябін

Мережа дитячих магазинів Антошка перерахувала «Клубу Добродіїв» 2 млн грн благодійних внесків клієнтів

Сейчас читают: 479
womo.ua

З 1 червня благодійні внески Добродія від клієнтів «Антошка» допомогли перерахувати на БІ «Клуб Добродіїв» майже 2 млн гривень.

З перших днів війни дитячі магазини не припиняли працювати та допомагати харчуванням для лікарень, засобами гігієни для дитячих домів та пренатальних центрів, іграшками та солодощами для волонтерів харківського та київського метро, допомагали також фондам та громадським організаціям товарами, значними знижками та навіть логістикою. «Це все стало значної частиною роботи мережі воєнного часу, тому що діти будь-коли потребують біти щасливими, наскільки це в наших силах.

Щасливити дитинство – це звучить дуже мирно, але саме зараз підтримки потребують діти, щастя яких відібрала війна. 25 вересня Антошка відзначить 25 років, і ми відзначаємо свій ювілей, підтримуючи родини, потерпілі від війни, разом з благодійним фондом Клуб Добродіїв», — говорять у компанії.

Кожен благодійний внесок Добродія, що буде куплене в «Антошка» в цей день за 10 грн, мережа збільшить до 25 грн. Також в магазинах Антошка зроблені спеціальні зони товарів: до 25% від їх придбання з 19 до 25 вересня теж перерахують на благодійний фонд Клуб Добродіїв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA