Мария Мельник Анатолий Анатолич Україна телеканал Украина Мария Мельник Анатолий Анатолич Україна

Марія Мельник і Анатолій Анатоліч святкують першу спільну річницю

Сейчас читают: 761
liza.ua

Сьогодні виповнюється рівно рік, відколи глядачі каналу «Україна» прокидаються разом з Анатолієм Анатолічем і Марією Мельник.

З цього приводу зірки «Ранку з Україною» розповіли, що їх надихає прокидатися о 4 ранку і які найбезглуздіші чутки вони чули про себе за цей час.У серпні минулого року до Лілії Ребрик та Григорія Германа в шоу «Ранок з Україною» приєдналися ведучі – Анатолій Анатоліч і Марія Мельник.

Сьогодні улюбленці телеглядачів зізнаються – цей рік був насиченим і цікавим, а команда ранкового шоу прийняла їх дуже тепло.«Я пам’ятаю кожен ефір, але особливо з трепетом у серці згадую програму до Дня незалежності!

Адже ми так довго готувалися до цього дня. Стільки подорожей, знайомств, емоцій – і на вертольоті літали, і на возі каталися, і під час зйомок коза почала їсти реквізит, і як ми в поле соняшників бігали, і зйомки з артистами!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA