Анатолий Анатолич Владимир Остапчук Україна телеканал Украина Анатолий Анатолич Владимир Остапчук Україна

Анатолій Анатоліч, Григорій Герман і Володимир Остапчук готують особливий сюрприз до 8-го березня

Сейчас читают: 597
liza.ua

Улюблена програма мільйонів українців «Ранок з Україною» на каналі «Україна» до Міжнародного жіночого дня готує особливий святковий ефір.

Популярні телеведучі Григорій Герман, Анатолій Анатоліч і Володимир Остапчук зберуться разом, щоб привітати прекрасну половину населення та подарувати купу приємних сюрпризів.8 березня з 7:00 до 10:00 на телеканалі «Україна» пройде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною».

Відомі чоловіки влаштують жінкам справжнє свято – зарядять гарним настроєм, розкажуть про традиції святкування дня в різних куточках країни, про відомих українок і їхній внесок у розвиток країни, жіночу дружбу та багато іншого.«Звичайно, цей ефір буде присвячений найчарівнішим українським жінкам!

Тому ми, чоловіки, зробимо все для того, щоб наші глядачки отримали максимум задоволення», – коментує ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.Телеведучі зберуть корисні поради, підготують особливий та влучний подарунок та навіть зійдуться в батлі на кращий сюрприз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA