місто Софія карантин друзья дружба місто Софія

Український фентезі-фільм для всієї родини: «Казка старого мельника» вже у кінотеатрах України!

Сейчас читают: 879
liza.ua

Відбулась довгоочікувана прем’єра українського фентезі для всієї родини — «Казка старого мельника»! Як пройшов показ та про що фільм, дізнайся у статті.У столиці перші покази були поєднані із зустріччю з акторами стрічки.

Ще за кілька днів до показів всі квитки були розкуплені глядачами. Адже, у зв’язку з карантинними нормами та для дотримання безпечних дистанцій, лише 50% місць доступні для глядачів, а попит та інтерес до стрічки «Казка старого мельника» великий.На екранах кінотеатрів фільм буде у прокаті всі новорічні свята, до початку локдауну 8-го січня.

Першими побачити та оцінити фільм прийшли актори, які зіграли ролі, журналісти, українські зірки та найспритніші глядачі, які встигли придбати квитки.Серед перших гостей показів «Казка старого мельника» були: акторки Ада Роговцева з онуком, Ірма Вітовська з сином, Анна Кошмал, режисер фільму Олександр Ітигілов, актори Олексій Вертинський з онучкою, Остап Ступка, Олексій Богданович, співачки Руслана, Софія Єгорова, телеведуча

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA