Украина місто Київ квіти проєкт куди піти Украина місто Київ

«Магічний сад» в центрі Києва: поринь у світ казкових героїв

Сейчас читают: 109
womo.ua

22 вересня у столичному парку Співоче стартує проєкт «Магічний сад». Це не просто виставка квітів в традиційному її форматі.

А справжній тематичний парк із казковими героями, масштабними квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами, де кожен відвідувач зможе відчути себе частиною історії.

Головні герої парку — добрі та злі персонажі легенди про міфічних створінь, що оберігають Землю. Голосом проєкту став Народний артист України, український актор театру та кіно Богдан Бенюк. Читайте також: «War Cookbook.

Ukraine» — проєкт про рецепти війни За їх словами, виставка дозволить українцям на деякий час забути про реальність, поринути в магічний світ казкових героїв і наповнитися позитивною енергією. Читайте також: «Золота дзиґа»-2023: найкращим документальним фільмом визнали «Цей дощ ніколи не скінчиться» Аліни Горлової Окрім масштабних квіткових композицій та фотозон у парку передбачені аніматори для дітей, костюмований персонал, а також програма вихідного дня та зони відпочинку для дорослих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA