«Хлопці не плачуть» і «Ти ж дівчинка!» Новий серіал про небезпеки гендерних стереотипів на Дія.Освіта

Сейчас читают: 140
womo.ua

Для того, щоб показати, що не так з гендерними стереотипами та чому їм не місце в житті сучасної молоді, Клуб Добродіїв у співпраці з Plan International створив новий освітній серіал для підлітків — «Базові знання про гендер».

Серіал доступний до перегляду за посиланням. Його мета — показати підліткам, чому важливо любити та поважати себе; як визначати свої особисті кордони та як розпізнати різні прояви насильства — від словесних маніпуляцій до психологічного тиску чи фізичної шкоди; як відстоювати свої права та звернутися по допомогу до дорослого.

Його героями стали ведучі відвертого шоу «ебаут» Наті Гресько та Влад Болсун. Протягом 10 серій герої на реальних прикладах, а часом навіть власних життєвих історіях, розбирають ризики, які можуть трапитися з підлітками у житті та у мережі.

Серед ключових тем — поділ на дівчачі та хлопчачі групи на уроках, булінг за зовнішність, цькування щодо вибору професій та шантаж приватними фото.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA