книги діти книголав виховання поради натхнення

У світі пригод та подорожей: 7 дитячих і підліткових книжок

Сейчас читают: 840
womo.ua

Разом із видавництвом #книголав ми підготували добірку книжок, які відкриють для юних читачів дивовижний світ, де кожна сторінка стає путівником у захопливі подорожі та надихає на великі мрійливі справи. У світі оповідок про тварин.

50 казок, міфів і легенд”, Енджела Макаллістер Вік: 6+ Ця книга —  довколасвітня мандрівка з 50 найулюбленішими казками про великих і малих істот.

В ній зібрано 50 класичних і екзотичних казок, міфів та легенд про тварин у цікавих переказах Енджели Макаллістер. Це неймовірної краси книга для читання всією родиною, пізнання казок і тварин з усього світу, наповнена ілюстраціями румунської художниці Ейч, які надихають пристрастю до подорожей і природи.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ: деякі казки можуть містити елементи жорстокості, зважайте на це перед читанням дітям. “Капелюшники” Тамзін Мерчант Вік: 6+ «— Послухай, донечко моя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA