Украина Нео Украина

Made in Ukraine: HVOYA – бренд з ідеальними балетками та правильними цінностями

Сейчас читают: 693
vogue.ua

Обкладинка Олени Зеленської для американського Vogue наприкінці липня стала однією з  найбільш обговорюваних тем в українському медіапросторі і навіть дала старт масштабному флешмобу, в рамках якого жінки підтримали першу леді, сидячи як їм хочеться.

І поки одні обговорювали позу Зеленської на цій вже історичній фотографії, інші звернули увагу на її образ та особливо на взуття – замість класичних туфель стилістка зйомки Юлія Пеліпас підібрала для першої леді елегантні чорні балетки.

Їх автором виявився український бренд HVOYA. Розповідаємо про нього докладніше. Ці лаконічні та прості на перший погляд балетки мають дуже символічну назву  Ballerinas Di, яка відсилає ще і до образу принцеси Діани.

Ця смілива жінка також не боялася йти проти громадської думки, вірячи у свої ідеали та принципи. Причому балетки вона носила в різних життєвих ситуаціях, демонструючи, що елегантність далеко не завжди залежить від висоти каблука.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA