Україна люди Нео Україна

Капелюх українського бренду Ruslan Baginskiy тепер є в колекції Єлизавети II

Сейчас читают: 796
vogue.ua

Колекція головних уборів Єлизавети II поповнилася капелюхом українського бренду Ruslan Baginskiy. З нагоди Дня Незалежності та на знак глибокої вдячності за послідовну підтримку Великою Британією України у нашій боротьбі проти агресора дизайнер Руслан Багінський створив унікальний капелюшок для королеви Єлизавети II, який передали Її Величності за допомогою пані посла Великої Британії в Україні Мелінди Сіммонс.

Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.  «Сьогодні завдяки рішучому опору українського народу російському агресору, завдяки нашій сміливості та патріотизму Україна стала трендсеттером в різних сферах на різних континентах.

Інтерес до України посилив інтерес і до всього українського – історії, традицій, мови, культури. Усе, що пов’язане з Україною, стало ще моднішим – синьо-жовті кольори та вишиванки стали трендом у мільйонів людей по всьому світу, голлівудських зірок, відомих особистостей, публічних осіб, політиків.

Амбасадори української фешн-дипломатії допомагають нам привідкрити тисячі дверей, в які інколи не так просто достукатися політикам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA