Украина люди Нео Украина

Made in Ukraine: модні образи до Дня Незалежності України

Сейчас читают: 688
vogue.ua

24 серпня Україна святкує 31-у річницю Незалежності України. З цього приводу багато українських брендів випустили патріотичні капсульні колекції, які наповнені любов’ю до Батьківщини.

Вишиті традиційні сорочки, лляні сукні з квітковими мотивами та рядками віршів відомих українських поетес, одяг у жовто-блакитних кольорах та затишний трикотаж з традиційними українськими відзерунками.

Vogue. ua зібрав 5 патріотичних колекцій українських брендів до Дня Незалежності України. “ЕТНО” — новий дроп редизайн-сорочок OMELIA, на який дизайнера Костянтина Омелю надихнула поїздка до Карпат, де українські жінки досі виконують вишивки на сорочках, як і сотні років тому.

У новому дропі дизайнер показує традиційну українську вишивку у новому переосмисленому вигляді: використовує кристали і стеклярус срібного, золотого і червоного кольорів замість звичайних ниток та створює із них справжні вишиті полотна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA