Сша Нео Сша

Український beauty-бренд, який обожнюють знаменитості

Сейчас читают: 488
vogue.ua

Українські beauty-бренди – це привід пишатися країною та її перемогами. Розповідаємо про Mamash, бренд родом зі Львова, який допомагає ЗСУ та випускає разючі засоби«Ми завжди мали на меті зруйнувати стереотип, що українська косметика не може бути конкурентною на ринку „важкого люксу“ або що їй чогось бракує (паковання, дизайну, презентації, якості)», – кажуть засновники Mamash, молоде подружжя зі Львова Юлія та Андрій Васьковичі.

Нині пара переконана, що цей стереотип уже зруйнований. Подружжя багато подорожувало; часті відрядження до Парижа дали натхнення для створення та розвитку власного бренду. «Ми постійно надихалися й доклали всіх зусиль, формуючи престижний імідж українських засобів для догляду за шкірою.

Тому Mamash для нас – продукт абсолютно особливий». Всі консультації з добору засобів проводить лікар-косметолог – достатньо написати в інстаграм-директ.

Mamash засновано 2017 року. Серед поціновувачів бренду – Маша Єфросиніна, Санта Дімопулос, Анна Андрес, Катерина Осадча тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA