Украина Мода українська мода українські бренди бренди одягу бренди Украина

Made in Ukraine: 16 модних пальт та тренчів на весну від українських брендів

Сейчас читают: 210
womo.ua

Шкіряні, замшеві, кашемірові, на гудзиках чи поясі, трансформери, з унікальними дизайнами та рішучими поєднаннями, у пастельних чи яскравих відтінках — пальта, тренчі та плащі цього весняного сезону просто вражають розмаїттям.

І це правильно — весна не повинна бути похмурою та сірою. Сірості й зневіри нам і без того вистачає, тому в гардеробі мають бути речі, що піднімають настрій і вам, і оточенню.

Ми підібрали добірку з 16 позицій верхнього одягу на весну від українських брендів, які зараз в тренді. Читайте також: Для пристрасної та стильної бізнеследі: діловий гардероб на весну від українських брендів Тренч від COOSH Двобортний тренч з преміум екозамші із V-подібним вирізом, лацканами та довгими рукавами.

Застібається на ґудзики спереду. Має кишені спереду, пасок із тієї ж тканини з пряжкою, а також хлястик на плечах і манжетах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA