Украина Україна місто Київ бізнес вибір редакції Украина Україна місто Київ

Стали відомі переможці Конкурсу соціальних ініціатив «Відповідальна країна 2.0»

Сейчас читают: 545
womo.ua

«Відповідальна країна 2.0» — це 100 соціальних ініціатив українських компаній та благодійних фондів. Найкращі проєкти обиралися читацькою спільнотою онлайн та експертним журі.

Оргкомітет конкурсу презентує склад переможців у номінаціях, а також проєкти-вибір редакції MMR. Вітаємо переможців та щиро вдячні всім, хто докладає максимум зусиль для реалізації добрих справ!

Нагадуємо, що всіх учасників Конкурсу Відповідальна країна 2.0 можна переглянути на лендингу проєкту. Переможці в номінації «Проєкт задля наближення перемоги»: ОККО: ОКО ЗА ОКО Київстар: Нам тут жити FAVBET: Патронаж роти ударних БпЛА «ФАВОРИТ» Астарта-Київ: Common Help Ukraine WhiteBIT: Розвиток культури криптопожертв ДІЛА: Допомагаємо найсильнішим Переможці в номінації «Підтримання освіти, культури та спорту»: Нова пошта: Школа бізнесу Нова пошта CLUST: CLUST SPACE Nestlé: Абетка Харчування Артеріум: фАРмуємо майбутнє Переможці в номінації «Корпоративний благодійний фонд»: Фармак: Благодійний фонд Родини Жебрівських ПриватБанк: Допомагати просто!

TERWIN: БФ Руслана Шостака Переможці в номінації «Співпраця бізнесу та благодійного фонду»: Райффайзен Банк Україна: ЗАХИСТОК: Безпечна освіта ОККО та Fishka: 30 млн грн на протезування незламних AB InBev Efes Україна: Вода для життя ПриватБанк: Беремо і повертаємо!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA