Кузьма Скрябин Сша місто Берлін українські фільми українське кіно фонд Кузьма Скрябин Сша місто Берлін

Творці фільму «Я, «Побєда» і Берлін» передадуть частини прибутків від фільму благодійному фонду, створеному родиною Кузьми Скрябіна

Сейчас читают: 639
womo.ua

За результатами четвертого вікенду, стрічку подивилися вже 336 953 глядача, а касові збори склали 50 766 943 гривень. Дату прем’єри було заплановано на 17 березня 2022 року, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення.

Картина занурює глядача в атмосферу 90-х – епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання.

Особливою родзинкою картини є культові пісні Скрябіна у виконанні топових українських виконавців. Це безпрецедентна для українського кіно колаборація, адже улюблені всіма 16 пісень переспівали спеціально для фільму. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді».

Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий мерседес у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA