Кино подборка фильмов мюзикл Warner Bros

Ла-Ла Фільм: 5 мюзиклів на всі часи

Сейчас читают: 891
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo 10 червня в українських кінотеатрах стартував мюзикл «На висотах Нью-Йорка». Мюзикл — це музичний фільм, де в сюжет вплетені вокальні та хореографічні номери (або виконуються у великій кількості на сцені).

Він виник після того, як у кіно увірвався звук після того, як у 1927 році студія Warner Bros. здійснила революцію, випустивши на екрани перший звуковий фільм «Співак джазу».

20-річчя з 1920-х по 1950-ті вважається «золотою ерою» мюзиклу в кіно, але й після її завершення режисери із задоволенням звертаються до цього невичерпного за своєю різноманітністю жанру.

У цій підбірці — мюзикли різних років, різного емоційного забарвлення і дуже важливі кожен для свого часу. А деякі навіть для усіх часів.  Серенада сонячної долини / Sun Valley Serenade (1941)          Студія 20th Century Fox.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA