Володимир Остапчук Україна телеканал Украина тв шоу Володимир Остапчук Україна

Ведучим грандіозного шоу «Співають всі» на каналі «Україна» стане Володимир Остапчук

Сейчас читают: 623
liza.ua

На телеканалі «Україна» триває активна підготовка до зйомок нового унікального проєкту «Співають всі» за всесвітньо відомим форматом All Together Now компанії Banijay Rights.

Вокальне шоу вразить глядачів своїми масштабами, а його ведучим стане популярний шоумен Володимир Остапчук.Головна особливість нового шоу «Співають всі» – це безпрецедентна кількість музичних експертів, які оцінюватимуть вокальні вміння учасників.

Грандіозне журі складатиметься зі ста зірок українського шоу-бізнесу. Вразити таку кількість людей – завдання надскладне. Володимир Остапчук розпочинав свій творчий шлях з роботи диктора, роками ходив по кастингах телеведучих, але всюди чув відмови.

Він не з чуток знає, як непросто молодому артисту знайти своє місце в шоу-бізнесі, тож у новому проєкті підтримуватиме учасників на сцені.Після успіху гіпершоу «МАСКА» його ведучий Володимир Остапчук зізнається, що вже встиг засумувати за драйвом великої сцени.«Грандіозне шоу «МАСКА» стало справжньою сенсацією на українському

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA