місто Киев НОВОСТИ Высокие технологии місто Киев

"Космічне шоу": у Києві з’явилася найбільша 3D-інсталяція у Європі (ФОТО)

Сейчас читают: 853
hochu.ua

Технології з "Назад в майбутнє 2" відтепер можна побачити у самісінькому центрі Києва. 29 вересня на мультимедійних екранах ТРЦ "Gulliver" вперше в Україні було представлено унікальне 3D-шоу, яке вразило українців.Новий проект присвячений восьмому дню народження ТРЦ "Gulliver" та темі космосу.

Його будуть щодня транслюватися на екранах будівлі з 19:00 до 22:00 кожні півгодини."Космічну" інсталяцію розробила компанія , яка спеціалізується на світловому дизайні в Україні.

Спеціалісти компанії у своїй роботі створили оптичну ілюзію з глибиною зображення, що дозволяє відтворити "вау-ефект".Ось, що розповідає засновник компанії :Майже 4 місяці ми працювали над тим, щоб відтворити на екрані незвичної геометричної форми, максимальну ілюзію об'ємних вильотів.

Враховували усі особливості екрану, аналізували ракурси і віднайшли оптимальну точку, з якої кадр буде працювати максимально вдало.Починаючи від сьогодні усі кияни та гості столиці зможуть побачити "тривимірний" ефект без необхідності в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA