танцы фестиваль Нео

Потанцюємо? Міжнародні Танцювальні змагання "Парад Надій-2021" вже в Києві

Сейчас читают: 458
hochu.ua

У найближчі вихідні — 16 та 17 жовтня, у виставковому центрі "АККО Інтернешнл" відбудеться свято танцю і грації — XXXII Міжнародні змагання з бально-спортивних танців "Парад Надій-2021".

Подробиці — дізнайтеся у нашому матеріалі.Дводенне змагання у латиноамериканській та європейській програмах не відбулося навесні цього року через локдаун, але повертається восени.Впродовж двох днів ювенали, юніори, молодь, дорослі, спортсмени категорії Pro-Am (професіонал і аматор) з майже 100 клубів України та інших стран світу змагатимуться за 300 комплектів медалей у 8-ми відділеннях: 9-00, 12-00, 15-00, 19-00.

Цього року кожен день змагань ми розділили на чотири відділення задля зручності глядачів і спортсменів та для дотримання санітарних норм.

Обов’язковою умовою перебування на змаганнях — є носіння захисної маски. Винятком є спортсмени, що безпосередньо змагаються на танцювальному майданчику,— розповідає Валентина Федорчук, засновниця міжнародних змагань "Парад Надій", голова колегії суддів

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA