українські бренди film.ua бренд одягу нова колекція

«Конотопська Відьма» та бренд одягу «Авіація Галичини» випустили бунтарську колекцію

Сейчас читают: 609
womo.ua

Творці фільму-помсти «Конотопська Відьма» та бренд одягу «Авіація Галичини» випустили бунтарську колекцію. Український бренд одягу «Авіація Галичини» створив унікальну колекцію одягу в колаборації з творцями фільму-помсти «Конотопська відьма», який виходить на великі екрани вже 22 серпня.

Фільм натхнений давньоукраїнськими легендами та міфами, а також неосяжною силою українських жінок. Читайте також: Фільм «Конотопська відьма» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет «Авіація Галичини» створила три унікальні продукти для колекції «Конотопська відьма»: оверсайз-футболку для чоловіків та жінок, жіночу футболку та особливу спідницю, що переосмислює традиційний український стиль.

У дизайні одягу використані ключові символи фільму: давні руни та потужний символ “Відьмин оберіг “Шолом жаху”, що був створений спеціально для фільму та проявляється на тілі відьми.

Колаборація фільму «Конотопська Відьма» від FILM.UA та бренду «Авіація Галичини» реалізована ліцензійною агенцією Nerd, що є ексклюзивним агентом бренду «Конотопська Відьма».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA