Украина українські бренди мода 2024 нова колекція Украина

Український бренд з грузинським корінням TAMAR KEBURIA презентував колекцію «Lucid Dreaming»: фото

Сейчас читают: 179
womo.ua

Бренд TAMAR KEBURIA представив колекцію «Lucid Dreaming,» яка поєднує інноваційний дизайн та уважність до найменших деталей, щоб кинути виклик сприйняттю та спонукати до роздумів про неможливе. «Lucid Dreaming» є метафорою багаторівневої взаємодії між нормальністю та сюрреалізмом у сучасному світі.

У колекції використовуються виразні принти-ілюзії та складні техніки оригамі, щоб створити візуально захоплюючий наратив – щось, що перебуватиме поза межами звичного розуміння. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Колекція поділена на два взаємопов’язані тематичні блоки: Ефемерні ілюзії: Прозорі багатошарові луки з невагомих тканин, таких як шовк, органза та шифон, створюють мрійливий та позаземний настрій.

Принти-ілюзії на цих тканинах заграють з візуальним сприйняттям, віддзеркалюючи невловиму природу істини. Структурне оригамі: Елементи-пліссе демонструють трансформаційну силу простоти.

Ці образи символізують еволюцію досвіду, де звичайне стає незвичайним. Поєднуючи ці елементи, TAMAR KEBURIA створює візуальний монолог про дуальність буття: ефемерне проти відчутного, сприйняте проти реального.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA