День Незалежності День незалежності України українські бренди одяг бренди одягу мода 2024

Українські бренди випустили нові колекції до Дня Незалежності України: фото

Сейчас читают: 685
womo.ua

До Дня Незалежності України, святкування якого відбудеться 24 серпня 2024 року, українські бренди одягу та аксесуарів підготували нові колекції.

З нагоди дня Незалежності України редакція WoMo зібрала добірку колекцій, які демонструють етнічність, українські традиції, обряди, патріотизм та нагадують нам про важливість волонтерства.

Серед цих новинок ви однозначно знайдете щось цікаве для свого гардероба, і памятайте: Читайте також: Манікюр на осінь 2024 року: модні ідеї на щодень EmbroideredGem Бренд сучасного етнічного одягу EmbroideredGem продовжує досліджувати різні регіони України.

Цього разу напередодні Дня Незалежності у фокусі уваги була колоритна Слобожанщина. Дизайнерка надихнулася фрагментом вишивки унікального богодухівського рушника кінця XIX сторіччя з колекції Музею Івана Гончара, картиною уродженця Чугуєва Іллі Рєпіна та портретом харківської громадської діячки, педагогині та меценатки Христини Алчевської в національному строї. Wear Me До 33-ї річниці незалежності України бренд Wear Me презентує нову колекцію «Рідна», яка поєднує сучасний дизайн із глибокими українськими традиціями. «Сила цієї колекції закладена не лише в символах, а й у палітрі кольорів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA