Max Mara Roberto Cavalli Pierre Cardin місто Софія Мода одяг український бренд Max Mara Roberto Cavalli Pierre Cardin місто Софія

Український бренд La Spilla дебютує на Paris Fashion Week

Сейчас читают: 966
womo.ua

 La Spilla — український бренд одягу, у якому поєдналися італійська елегантність, французька класика й українська ідентичність.

Його в лютому 2024 року заснували дві подруги — Софія Терещенко та Юлія Булавко. Назва бренду відсилає до прізвища однієї із засновниць — Юлії.

З італійської La Spilla перекладається як «шпилька» чи «брошка». Софія близько 7 років працювала моделлю з відомими світовими брендами, зокрема Max Mara, Pierre Cardin, Valentino і Roberto Cavalli.

Спілкуючись за лаштунками із дизайнерами, швачками й закрійниками, вона завжди мріяла створити щось своє у сфері моди. Мрію подруги підтримала Юлія, яка також мала значний досвід у фешн-індустрії. «Ввечері я телефоную їй з ідеєю, вранці дзвоню знову, і ми вже шукаємо закрійників, а через 3 дні замовляємо першу тканину на зразки», — говорить Софія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA