українська мода українські бренди мода 2024

Бренд AMBITNA презентує осінню колекцію натхненну трендом на office-core: фото

Сейчас читают: 201
womo.ua

Український бренд AMBITNA готовий зустрічати новий сезон колекцією, що підкреслить красу та привабливість кожної жінки. Осінній дроп стане надійним союзником всім, хто шукає на осінь щось сміливе, сексуальне, але водночас досить стримане і відповідне для офісного середовища.

До колекції увійшли ділові жакети, костюм зі спідницею, сукня-жакет та сукня-футляр, які сміливо можна обирати на роботу та інші офіційні зустрічі та події.

Моделі виконані як в класичних білому та чорному кольорах, так і в яскравому червоному чи леопардовому принті. Читайте також: Манікюр на осінь 2024 року: модні ідеї на щодень Тренд на office-core бренд також підтримує комплектом з вкороченого топу та лосин, який можна об’єднати з будь-яким жакетом з колекції.

Чудовим доповненням до неформальних буднів стануть джинси зі шнурівкою та картата сорочка. Новим дропом AMBITNA транслює свою основну місію — показати жіночну, інтелектуальну та сміливу жінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA