Кім Кардашьян, Ніколь Кідман та Наомі Кемпбелл на кутюрному шоу Balenciaga

Сейчас читают: 269
vogue.ua

У липні минулого року відбулося довгоочікуване повернення Balenciaga на арену високої моди. Це був перший кутюрний показ бренду за 53 роки.

Сьогодні Демна Гвасалія представив нову колекцію haute couture, подбавши про те, щоб його шоу запам'ятали всі. На подіумі в якості моделей з'явилися Кім Кардаш'ян, Ніколь Кідман, Наомі Кемпбелл, Белла Хадід та Дуа Ліпа.

Сьогоднішнє шоу Balenciaga Couture осінь-зима 2022/2023 точно увійде в історію моди, як одне з найзірковіших і незабутніх. Оскароносна голлівудська актриса Ніколь Кідман, яка вранці була помічена в протисонцевих окулярах-масці Balenciaga біля офісу бренда, дебютувала на показі у сріблястій сукні з довгим шлейфом та драпіруванням, що нагадує цукеркову фольгу.

Образ доповнили високі чорні рукавички, чорні колготки та гостроносі туфлі. Тим часом, Кім Кардаш'ян, яка є давньою шанувальницею естетики бренду, дефілювала в чорній сукні з розрізом у стегна і вирізом на спині, а також у колготках і туфлях у колір образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA