Giambattista Valli Нео Chanel Giambattista Valli

Найкращі весільні сукні у кутюрних колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 516
vogue.ua

Добіг кінця кутюрний Тиждень моди в Парижі і настав час підбити модні підсумки. Зокрема пропонуємо звернути увагу на весільні сукні, які за традицією закривають шоу дизайнерів – від Chanel та Elie Saab до Balenciaga та Giambattista Valli.

Цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери показали як ексклюзивні багатоярусні образи, щедро прикрашені делікатною вишивкою та кристалами, так і мінімалістичні монохромні плаття та силуетні білі сукні з ніжної сітки.

Vogue. ua зібрав найкращі весільні сукні у кутюрних колекціях колекціях. Ліванські дизайнери Елі Сааб та Зухаїр Мурад, відомі своїми розкішними весільними образами, усипаними сотнями каменів та стразів, у нових колекціях осінь-зима 2022/2023 залишилися вірними собі.

Так, неможливо було відірвати погляд від мерехтливого весільного плаття Elie Saab Couture, яке переливалося дражливими відтінками, що втілюють тонкий перехід між днем ​​і вночі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA