Керамічні грилі Kamado Joe

Сейчас читают: 717
upsihologa.com.ua

Kamado Joe рекомендують тому, що вони роблять приготування на грилі легшим, пропонуючи високоякісні інструменти. В них є зручна склокерамічна варильна поверхня з усіма видами розумних функцій, тож ви можете не лише готувати на грилі, але й запікати, підсмажувати чи коптити годинами. З Kamado Joe завжди входять до набору інноваційні аксесуари. Завітайте на сайт, продивіться каталог керамічних грилів для дому та дачі і виберіть один з барбекю Kamado, яке найкраще відповідає вашим потребам.

Наприклад, з Kamado Joe Classic ви принесете повноцінний гриль у свій дім. На гриль-зоні можна смажити для досить великої групи друзів – до 8 осіб. Гриль має 2 відкидні бічні полиці, які забезпечують додатковий робочий простір. На цьому грилі можна одночасно смажити різні страви на різній висоті. Можна стежити за температурою за допомогою термометра в кришці. Також використовуйте вентиляційну решітку. Після використання ви можете легко очистити гриль завдяки висувному ящику для золи.

Отже:

  • Решітка складається з двох частин, тому ви можете готувати різні страви одночасно різними способами.
  • Колеса полегшують переміщення гриля.
  • Ви можете смажити на грилі до восьми осіб.
  • Доводиться самостійно встановлювати основу, що досить складно через вагу Kamado.

Поставляються керамічні грилі Kamado Joe Classic стандартно:

  • Інструкція з використання (2.08 MB)
  • Решітка Crescent (2x)
  • Півмісяць теплового щита (2x)
  • Щипці для решітки
  • Інше

Серія керамічних грилів Kamado Joe

Асортимент грилів Kamado Joe включає три моделі грилів, які відрізняються в основному розмірами. Починаючи з Kamado Joe Junior з поверхнею для гриля 34 см, через Kamado Joe Classic з поверхнею для гриля 46 см і закінчуючи великим Kamado Big Joe з величезною поверхнею в 61 см.

Моделі Kamado Joe Classic і Big Joe також доступні в різних варіантах моделей. Якщо ви подивіться, наприклад, на серію Classic, ви зможете дуже добре побачити еволюцію від Classic I до Classic III.

  1. Оригінальна модель Classic I вже має багато функцій, які роблять гарний керамічний гриль, і є моделлю початкового рівня в серії Kamado Joe Classic. Крім іншого, він пропонує товстостінний керамічний корпус, кришку з пружинним шарніром для полегшення відкривання та закривання з меншими зусиллями, чавунну кришку для регулювання повітря та практичний ящик для золи для легкого чищення. Стійка, рухлива ходова частина забезпечує необхідну мобільність гриля.
  2. Classic II є логічним подальшим розвитком і пропонує шарнір під тиском повітря замість пружинного отвору кришки, що робить відкривання гриля ще легшим. Це зменшує вагу кришки на 96%, тому тепер ви можете керувати кришкою одним пальцем. Крім того, кришку можна щільно закрити на засувний замок. Крім того, було покращено вентиляційний отвір у кришці. Тепер він зроблений з алюмінію та сконструйований таким чином, що дощ не може проникнути. Ящик для золи також був перероблений, щоб ви могли чистити гриль ще легше.
  3. У Classic III Kamado Joe представив запатентовану систему SloRoller, яка забезпечує особливо рівномірний розподіл тепла та диму у варильній камері. Крім того, ходова частина була повністю перероблена і тепер виготовлена ​​з міцної оцинкованої сталі.

Усі моделі Classic і Big Joe мають спільну запатентовану систему Divide & Conquer, яка забезпечує ще більшу гнучкість під час смаження. Дефлекторні камені, решітки для гриля, пластини для гриля та інші аксесуари займають лише половину поверхні гриля, тому ви можете вільно комбінувати їх і таким чином готувати на Kamado Joe кілька страв одночасно.

Аксесуари Kamado Joe

Звичайно, Kamado Joe також пропонує широкий асортимент аксесуарів для своїх керамічних грилів.

  • Classic Joe і Big Joe можна вдосконалити грилем з електроприводом – так званим JOEtisserie – який дозволяє приготувати смачні страви на грилі.
  • У Kamado Joe також можна чудово спекти піцу чи тарт-фламбе.
  • DoJoe оснащує Classic Joe або Big Joe каменем для піци та відповідним тримачем. Кришка все ще закривається ідеально щільно, щоб тепло не виходило.
  • iKamand чудово підходить для тривалої роботи. Він автоматично контролює та регулює температуру в Classic або Big Joe, керуючи повітряним потоком через вентилятор, забезпечуючи надзвичайно рівномірну температуру в камері для варіння.

Асортимент аксесуарів Kamado Joe доповнюється широким набором практичних допоміжних засобів для гриля. Крім решіток для гриля з чавуну або нержавіючої сталі, ви також знайдете пластини для гриля з цих матеріалів. Також доступна сковорода з мильного каменю. Якщо на решітці гриля недостатньо місця, є можливість розширити поверхню гриля решіткою на другому рівні.

Відповідні витяжки захищають від вітру та погоди, а модульний стіл із коліщатками перетворює Classic Joe на повноцінну вуличну кухню з достатньою кількістю місця для роботи та зберігання речей.

Ви також можете знайти свого Kamado Joe в нашому онлайн-магазині або у наших філіях, адреси яких можна дізнатись також на цьому сайті Grillex.com.ua

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA