школа Освіторія освіта кіно документальний фільм

Катерина Горностай знімає документальний фільм про навчання під час війни

Сейчас читают: 727
womo.ua

Нову стрічку Катерина Горностай, відома глядачам за фільмом «Стоп-Земля», присвятила вчителям та їхнім учням, які під час військових дій продовжують навчати та навчатися, зокрема на деокупованих і прифронтових територіях.

Ідею фільму про освіту запропонували громадська спілка «Освіторія» та компанія 2Brave Productions. Режисерка разом з командою намагається показати вплив війни на освіту в Україні, на життя вчителів та учнів.

Ще одна мета стрічки – розповісти про педагогів, які продовжують рухати навчальний процес в Україні. Читати також: Булінг у школі: що з цим можна і потрібно зробити? Режисерка фільму відома як одна з найталановитіших українських авторок.

Вона здобула низку нагород за свою попередню роботу «Стоп-Земля», серед яких Crystal Bear Generation 14+ на Берлінале 2021. За офіційними даними, від 24 лютого 2022 року було пошкоджено або знищено майже 3800 закладів освіти, 365 з них — зруйновані вщент.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA