Конго фільми кіно документальна стрічка Конго

360 Journeys: 5 документальних фільмів про життя на Землі

Сейчас читают: 954
womo.ua

Технології VR та 360-градусної зйомки широко використовуються у кіноіндустрії, й не лише в ігрових стрічках. Документалісти теж залюбки застосовують їх, аби реальність, яку вони бачать, стала якомога ближчою до глядачів.

Отже, пропонуємо кілька фільмів, які вразять не лише сюжетом, а й надзвичайною реалістичністю. Valen’s Reef Пориньте разом із Рональдом Мамбрасаром і його сином Валеном в кристально чисті води, багаті морськими мешканцями найрізноманітніших форм.

В результаті людської діяльності риф, згаданий в назві кінокартини, був практично знищений, однак громаді місцевих жителів вдалося зупинити процес руйнування і відновити це неймовірно мальовниче місце. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram Journey to the Edge of Space Мало хто з нас літав на повітряній кулі.

Journey to the Edge of Space — це захоплюючий VR-досвід, який дозволить здійснити подорож від землі до неба і опинитися практично у відкритому космосі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA