Украина Австрія місто Берлин місто Відень львів Украина Австрія місто Берлин місто Відень

Я «відкриваю Америку», розповідаючи про сина Моцарта, який понад 30 років жив і працював у Львові: Зоряна Кушплер про свій культурний спротив у країнах ЄС

Сейчас читают: 536
womo.ua

Багаторічна солістка Віденської національної опери, професорка співу в університеті Моцартеум (м. Зальцбург, Австрія) Зоряна Кушплер має істотну відмінність від інших героїнь проєкту «Як ти ТАМ?», бо живе за кордоном вже 25 років.

Вона поїхала у далекому 1998 році, аби здобути музичну освіту у Гамбурзі. Але війна наздогнала оперну діву і за кордоном – до того ж двічі.

І Зоряна Кушплер дала потужну мистецьку відповідь окупантам та їх посіпакам. 21 лютого ми вилетіли до Відня останнім рейсом — літак був напівпорожнім Де ви зустріли 24 лютого 2022 року? 24 лютого 2022 року я зустріла у Відні.

Відчуття того дня були аналогічні тим, як і 11 років тому, коли загинув мій батько. Нестерпний біль, розпач, сльози і внутрішнє спустошення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA