Сша штат Аляска Англія state Alaska животные природа документальные фильмы фільми кіно Сша штат Аляска Англія state Alaska

Animal Planet: 9 найкращих документальних фільмів про тварин

Сейчас читают: 312
womo.ua

Якщо діти цікавляться зоологією, запропонуйте їм подивитися фільми від телеканалу Animal Planet, який спеціалізується на дослідженні рідкісних видів, внесених у Червону книгу.

Автори документальних стрічок візьмуть вас із собою у подорож по семи континентах, островах та непролазних хащах. Заповідна Аляска/Into Alaska США, 2018 Аляска — дивовижне місце.

Тутешня природа унікальна. Її флора і фауна більше ніде не зустрічається на нашій планеті. Автори пропонують поринути в атмосферу величезного заповідника і прогулятися його стежками, дізнатися більше про тварин, що там живуть, а також про людей, які про них піклуються.

На вас очікують зустрічі з ведмедями, рисями, вовками, оленями та куріпками. Природа Близького Сходу/Wildest Middle East США, 2014 Фільм розповість про тваринний і рослинний світи Близького Сходу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA