фільми фільми про кохання кіно новий рік фільми для жінок Різдво

Найкращі різдвяні фільми про кохання: топ-10 мелодрам

Сейчас читают: 255
womo.ua

Кіномани, які люблять різдвяні фільми, справді розпещені вибором. Здається, щороку на екрани з’являється все більше і більше фільмів, які намагаються увійти в різдвяний канон фільмів, які переглядаються з року в рік.

І хоча більшість із них, мабуть, сімейні різдвяні фільми, які можна дивитися з дітьми, другим за популярністю піджанром має бути різдвяна романтична комедія.

Тому ми підібрали для вас добірку найкращих різдвяних фільмів для двох, які варто переглянути у 2023 році. Читайте також: Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: топ-31 Крамниця за рогом (1940) Двоє колег терпіти не можуть один одного, але безмежно обожнюють своїх далеких друзів по листуванню.

Як виявилося, друзі по листуванню набагато ближчі, ніж вони думають. Цей романтичний сюжет може здатися знайомим, оскільки він надихнув Нору Ефрон на створення фільму 1998 року «Вам лист». Поки ти спав (1995) Коли Люсі (Сандра Буллок) рятує свого коханого від збиття потяга, він потрапляє в кому і чомусь виявляється її нареченим в лікарні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA