рецепт рецепти простий рецепт хліб прості рецепти страви

Бездріжджовий хліб: простий рецепт ірландської кухні

Сейчас читают: 988
womo.ua

Трохи солодкий і трохи пікантний, цей хліб чудово смакує з тушкованою яловичиною. Цей ірландський содовий хліб є швидким і смачним доповненням до супів і рагу. Ірландський хліб без дріжджів: простий рецепт   Інгредієнти: Канолова олія, для сковороди 2 1/2 склянки пахти, плюс ще для змащування 1 велике яйце 1 1/2 склянки сушеної смородини 3 склянки борошна грубого помелу 1 склянку пшеничного борошна 1/4 склянки зародків пшениці 3 ст.л цукру 2 ч.л соди 2 ч.л кошерної солі 6 ст.л холодного несолоного вершкового масла, порізаного на шматочки, плюс ще для подачі Читайте також: Великий піст 2024: що заборонено їсти, пісне меню, рецепти Фото: countryliving.com Спосіб приготування:  Розігріти духовку до 200°С.

Злегка змастити маслом чавунну сковорідку або форму для випічки. У мисці збити пахту та яйце. Додайте смородину і перемішайте.

У другій мисці змішайте всі борошна, зародки пшениці, цукор, соду та сіль. Кінчиками пальців втирайте вершкове масло в борошняну суміш до утворення дрібних камінчиків.

Зробіть поглиблення в центрі борошняної суміші. Додайте пахту, перемішуючи дерев’яною ложкою в одному напрямку і поступово вливаючи, до об’єднання (тісто буде липким).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA