Україна діти бізнес поради кар'єра розвиток Україна

IP для найменших: чому важливо, щоб діти були обізнані у сфері інтелектуальної власності

Сейчас читают: 679
womo.ua

Інтелектуальна власність оточує нас звідусіль – особливо в сучасному світі, який все більше спирається на економіку знань. Згідно з останніми дослідженнями, нематеріальні активи складають 90% вартості бізнесу.

Безперечно, ця цифра зростатиме й далі. Тому повага до чужої інтелектуальної власності та вміння захистити власні ідеї не просто впливають на кожну окрему кар’єру – вони лежать в основі національного економічного розвитку.

Такі знання й навички важливо прищеплювати вже з раннього віку, і зокрема з цією метою у складі українського ІР офісу  функціонує IP Academy.

Пропоную детальніше поговорити про те, як і для чого діти знайомляться з нюансами інтелектуальної власності. Контекст появи Академії  IP Academy, або Національний навчальний центр з інтелектуальної власності, який сьогодні є одним із департаментів IP офісу, було засновано в жовтні 2019 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA