Коронавирус Covid-19 группа крови

Хто частіше заражається COVID-19: думки лікарів

Сейчас читают: 285
liza.ua

Чому одні хворіють на коронавірус, а інші ні? Чи залежить стійкість до COVID—19 від групи крові? Чи можуть захворіти діти? Дізналися думку лікарів і ділимося з вами!Безумовно, ми ще не так багато знаємо про коронавірус — він для нас новий.

Але щодня з’являється все більше інформації, стають доступними все більше результатів досліджень. І сьогодні лікарі і вчені знають про COVID—19 вже значно більше, ніж на початку епідемії, і можуть робити певні висновки щодо його характеру і особливостей.Коронавірус – це інфекція, нехай і вельми своєрідна.

Але підпорядковується тим же правилам, що й інші інфекції. А при будь-якій інфекції немає тотальної захворюваності. Якщо один хворий на кір може заразити від 12 до 18 осіб, то коронавірусом в різний час заражаються від одного до чотирьох осіб.Чому одні інфікуються, а інші ні?

Кожна людина індивідуальна, вважають лікарі, у кожного своя система імунітету, свій захист проти різнорідних генетичних  збудників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA