знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна ежедневный гороскоп

Гороскоп на тиждень з 30 листопада по 6 грудня: обов’язково дружіть з тими, хто кращий за вас. Мучитиметеся, але будете рости

Сейчас читают: 550
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 30 листопада по 6 грудня на сайті HOCHU.ua каже, що 30 листопада — Повний місяць. Місячне затемнення. З 1 по 6 грудня — спадний Місяць.

Тиждень неспокійний і не дуже сприятливий для фізичного і психічного здоров'я більшості людей.Зірки для всіх знаків Зодіаку на тиждень говорять, що спадний Місяць збільшує ризик загострення хронічних захворювань, а також отримання травм через необережність.

Напружені аспекти планет можуть послабити розумову активність, знизити пам'ять і кмітливість, підвищити неуважність. Це теж не кращий показник для здоров'я, адже неуважність часто веде до помилок, які можуть стати причиною стресу або фізичних ушкоджень.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 30 листопада по 6 грудня попереджає, що в цей час буде корисно пройтися по магазинах, зробити місячну закупівлю найнеобхідніших продуктів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA