Сша Нью-Йорк тривога Сша Нью-Йорк

Голлівудська зірка українського походження Віра Фарміга увімкнула під час концерту сигнал тривоги

Сейчас читают: 197
womo.ua

Американська акторка, яка має українське походження, Віра Фарміга увімкнула сигнал сирени під час концерту. Відео з цим дійством вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Акція відбулась під час виступу кінозірки на концерті Академії Року у Нью-Йорку. Віра Фарміга гучно та впевнено виголосила зі сцени, що вона проти війни та не проти тих політиків, які не підтримують повномасштабне вторгнення та не виправдовують дії окупантів.

Але найбільше шанувальникам та глядачам з України сподобався момент, коли Фарміга в кінці виголосила «Слава Україні!». Нагадаємо, акторка, живучи у США, до 6 років навіть не знала англійської.

У сім’ї Віри Фарміги спілкувалися виключно українською. А 22 березня 2022 року вона опублікувала відео на свої сторінці в Інстаграм, в якому зачитала українською вірш Василя Симоненка «Люди-прекрасні!».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA