люди Нео

ТРИВОГА: ІНСТРУМЕНТИ ПО КЕРУВАННЮ ТА ЗМЕНШЕННЮ ТРИВОГИ

Сейчас читают: 859
psy-practice.com

Створіть свій набір інструментів для керування тривогою.Найкращий спосіб почати керувати тривогою – це почати створювати інструментарій стратегій, які ви можете використовувати замість тривоги.Нижче наведено список інструментів, які можна використовувати для керування тривогою.Перші дві техніки покликані допомогти вам знайти почуття контролю над тривогою в тілі і «зменшити гучність» цих тривожних відчуттів.Спокійне дихання передбачає уповільнення дихання шляхом глибокого вдиху через ніс та повільного видиху через рот.

Це швидкий та простий спосіб зменшити деякі фізичні відчуття тривоги у тілі.Для цього потрібно напружувати різні м’язи, а потім розслабляти їх.

Ця стратегія може допомогти знизити загальну напругу та рівень стресу, які можуть сприяти виникненню почуття тривоги. Скоріше за все ви,  мабуть, розумієте, що занадто багато турбуєтеся, і це не дуже добре.

Однак більшість тривожних  людей не усвідомлюють, що вони також часто вірять у те, що тривога насправді корисна чи допомагає.До тих пір, поки ви вважаєте, що тривога певною мірою корисна, вам хочеться продовжувати тривожитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA