що подивитися фільми фільми для жінок

Фільми з атмосферою Середземномор’я, які варто подивитися влітку

Сейчас читают: 644
womo.ua

Що подивитися в літку? Шукаєте фільм на вечір? Якщо так, то приготуйтеся, бо ми підготували для вас добірку найкращих фільмів з атмосферою Середземномор’я.

За допомогою цих фільмів ви зможете зануритися в атмосферу Середземномор’я, кохання та літнього соннця, попри дощову погоду за вікном. Під сонцем Тоскани 2003 У житті Френсіс Мейс, молодої письменниці, почалася сумна пора, наповнена печальними подіями.

Крім проблем на роботі вона переживає розлучення з чоловіком, який виявився поганою людиною. Френсіс впадає у відчай, але добре, коли є друзі, яким не наплювати на тебе і які можуть допомогти.

І ось, подруга-лесбіянка Патті дарує Френсіс приємний подарунок у вигляді туристичної путівки до Італії. І так почалася пригода, яка змінить життя головної героїні. Листи до Джульєтти 2010 Софі Холл — захоплива натура, вона працює журналісткою в престижному виданні в Нью-Йорку і незабаром збирається вийти заміж за ресторатора Віктора, зануреного в організацію відкриття власного закладу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA