актриса фільми кіно особисте життя відомих людей дні народження відомих людей

Емілі Блант: 8 найкращих фільмів британської акторки

Сейчас читают: 758
womo.ua

Хто найкраща акторка Голлівуду? Якщо ви опитаєте 100 людей, то з’являться такі імена, як Меріл Стріп, Кейт Бланшетт, Кейт Вінслет, Віола Девіс і Френсіс Макдорманд.

Однак найрізноманітнішою акторкою Голлівуду, безперечно, є Емілі Блант. Англійська акторка знімається у всьому: від бойовиків і романтичних коміксів до драм і жахів.

Скільки акторок могли б зіграти Мері Поппінс, Кітті Оппенгеймер, Емілі Чарльтон і Риту Вратаскі? Не багато! Читайте також: Топ-40 найкращих та видовищних фільмів, серіалів та мультфільмів про драконів З нагоди її дня народження WoMo підготував добірку чудових фільмів Емілі Блант, серед яких кримінальна драма Тейлора Шерідана та один із найкращих мейнстримових фільмів жахів останнього десятиліття.

8 чудових фільмів Емілі Блант, які варто подивитися Диявол носить «Прада» (2006) Розважальна драма про динаміку влади у корпоративному світі, яка заснована на романі Лорен Вайсбергер 2003 року «Диявол носить Prada».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA