Сша Англія наука фільми фільми про кохання кіно фільми для жінок Сша Англія

Розумне кіно для розумних людей: 16 захоплюючих фільмів про геніїв

Сейчас читают: 588
womo.ua

Що таке геніальність? Дар, посланий згори, чи покарання? Геніальні люди завжди здавалися іншим білими воронами, незрозумілими й навіть божевільними.

Але саме вони є живими прикладами того, що називається «креативність», того, що багатьом людям доводиться розвивати роками, і того, на чому тримається сучасний світ. Читайте також: Що подивитись на Netflix: 20 найкращих фільмів та серіалів лютого Хтось із героїв цих фільмів — персонаж вигаданий, а хтось у недалекому минулому зробив дивовижні відкриття чи продовжує досі хвилювати суспільство своїми новими гіпотезами, теоріями та знахідками.

Приємного перегляду! 16 фільмів про геніальних людей  Розумник Вілл Гантінґ США, 1997 Головний герой фільму — звичайний двадцятирічний хлопець Вілл Гантінґ із вельми незвичайними інтелектуальними здібностями.

Він вміє запам’ятовувати колосальну кількість інформації, аналізуючи її та роблячи відкриття у різних галузях науки. Але замість наукової діяльності, він розважається з друзями й час від часу потрапляє в поліцейську дільницю через бійки чи розбірки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA