фільми кіно фільмографія дні народження відомих людей

Мелу Гібсону — 68: 6 найкращих фільмів з голлівудським актором

Сейчас читают: 255
womo.ua

Мел Гібсон — актор і режисер, лауреат премії «Оскар», який пережив неабияку частку злетів і падінь, значною мірою завдяки кільком скандалам, які він сам спричинив.

Сьогодні, 3 січня 2024 року Мел Гібсон відзначає своє 68-ліття. Перегляньмо його найкращі фільми за всю карєру. Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів Найкращі фільми з Мелом Гібсоном: топ-6 Смертельна зброя (1987) Успіх фільму «Смертельна зброя» (1987) дав старт найприбутковішій у фінансовому плані франшизі Гібсона.

Перший фільм отримав напрочуд хороші відгуки, багато в чому завдяки спритній режисурі Річарда Доннера, ефектному поєднанню комедії та бойовика в дотепному сценарії Шейна Блека та незаперечній хімії між Гібсоном і його партнером Денні. Читайте також: П’ятниця, 13-те: всі фільми жахів про маніяка-вбивцю Джейсона Вурхіза Божевільний Макс 2 (1981) З трьох фільмів Гібсона про «Божевільного Макса» перший — найпохмуріший і найбільш нігілістичний, а третій — найбільш ексцентричний, але для багатьох саме другий — це місце, де фільм досяг свого піка.

Він більш жорстокий, ніж перший фільм, і містить кілька приголомшливих екшн-сцен. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Знаки (2002) У цьому фільмі Гібсон зіграв роль Грема Гесса, колишнього священника, який живе зі своєю родиною на маленькій пенсильванська ферма.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA