Netflix аниме фільми кіно документальна стрічка

Що подивитись на Netflix у березні 2024 року: 58 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сейчас читают: 360
womo.ua

Березень обіцяє бути багатим на кінопрем’єри, а це означає, що настав час насолодитися новими стрічками — переглянути новинки на потоковому сервісі Netflix.

Компанія Netflix оприлюднила список із 58 оригінальних фільмів та серіалів, які вийдуть у березні 2024 року. Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, токшоу, документальні стрічки, стендапи та дитяче кіно. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Сьогодні пропонуємо вашій увазі велику добірку кіноновинок Netflix за категоріями з датами випуску, а також трейлерами, постерами та описом.

Що подивитись на Netflix у березні 2024? Які серіали вийдуть у березні на Netflix: Дата виходу:  1.03 Анікулапо: Поверення примари Щоб уникнути трагічної долі, мандрівник Саро поспішає повернутися в Оджумо й виконати майже неможливий наказ.

Фото: netflix Кров і вода Дівчинка-підліток із Кейптауна зустрічається на вечірці із зіркою плавання з приватної школи й починає думати, що це її сестра, яку викрали при народженні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA