Леся Українка розвиток натхнення успішна жінка читання вибір редакції

40 найкращих цитат Лесі Українки

Сейчас читают: 248
womo.ua

Леся Українка, одна з найяскравіших зірок української літератури, залишила після себе багатющу спадщину у вигляді поезій, драм та прози, які вражають своєю глибиною, інтелектуальною насиченістю та емоційною чесністю.

До дня народження видатної діячки зробили добірку з 40 найкращих цитат Лесі Українки, які відображають її мудрість, силу духу та непохитну віру в ідеали свободи та людської гідності.

При щирості між людьми, при глибокій і міцній симпатії ніякий риск не страшний! Ви розумієте, що я не «страха ради» роздумую, а ради практичних причин, я б не хотіла в’язати собі руки більш, ніж вони вже зв’язані, у мене тепер думка росте і вже й так переросла ту рамку, в якій можна робити що-небудь одкрито в Росії.

Будь проклята кров ледача, не за рідний край пролита. Над всіх старшин найстарша правда. Я люблю тільки таку гру, де я певна, що виграю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA