Сша Італія Netflix українські фільми аниме фільми кіно документальна стрічка Сша Італія

Що подивитись на Netflix: 20 кращих фільмів та серіалів лютого

Сейчас читают: 601
womo.ua

Лютий в самому розгарі, а це означає, що настав час дивитися новинки на потоковому сервісі Netflix. Компанія Netflix оприлюднила список із 20 оригінальних фільмів та серіалів, які вийдуть у лютому 2024 року.

Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, токшоу, документальні стрічки, стендап та онлайн-трансляція 30-тої щорічної церемонії вручення Премії Гільдії кінотеатрів США, яка почнеться 25 лютого о 2:00. Читайте також: Що подивитися на День святого Валентина: ТОП-5 мелодрам Що подивитись на Netflix у лютому-2024? Які серіали вийдуть у лютому на Netflix: Дата виходу: 14.02 Любов сліпа Нік і Ванесса Лаше проводять соціальний експеримент.

Самотні чоловіки й жінки повинні закохатися й заручитися та лише потім зустрітись особисто. Дата виходу: 15.02 Дім ніндзя Багато років тому вони залишили позаду небезпечне життя в тіні.

Тепер неблагополучна сім’я повинна згадати, як бути ніндзя, і зупинити нові загрози. Аль-Равабі: школа для дівчат У престижній школі для дівчат Аль-Равабі жертви цькувань виношують ризикований план помсти своїм кривдницям. Шоу Вінса Стейплса І знаменитий, і багатий — репер й актор Вінс Степлс намагається дати раду проблемам та несподіванкам повсякденного життя в рідному місті. Битва одиначок В умовах світу, де зменшується кількість чоловіків, скромна жінка вирішує взяти участь у конкурсі знайомств, що фінансується урядом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA